Aslında sadece evde karın kası geliştirmek yanlış bir durumdur.Eğer vücut çalışacaksan tüm vücudu orantılı çalıştırmalısın sonra sıkıntı çekebilirsin.Spor salonuna gitmek gerek çünkü o aletler ile en az eforu sarfederek en yüksek verimi alıyorsun.Tabiki evde de yapılabilir ancak spor salonunu öneririm.Eğer diyosan gidemem evde yapmak istiyorum ozaman 5'er kiloluk bi çift dumbell almanı öneririm.Karın kası ile ne alakası var diyeceksin tabi ama bildiğim için söylüyorum 5'er kiloluk iki dumbell ile göğüs,kol,omuz ve sırt kaslarını rahatlıkla geliştirebilirisin bunun yanında karın kası için tabiki şart olan mekiktir ama dediğim sadece karın kası geliştirimeye çalışırsan sıkıntı çıkaracaktır bacak da dahil olmak üzere tüm vücudu çalıştırmak sağlıklı olanıdır.Zaten spor altyapın var ise protein tozundan da zarar gelmez tabiki belirli ölçülerde almakta fayda var.
Karın kası için mekik + diz çekme yeterlidir.Biraz araştırırsan setler halinde hazırlanmış programlar mevcut.Yinede tüm vücudu orantılı çalıştırmanı öneririm.
Cidden vücut geliştirme sabır isteyen bi spor maalesef ben yiyecek ve içecekten ödün veremediğim için sıkıntıya giriyorum.Özellikle asitli içecekler kullanmamak gerek ama naparsın işte insan kendini tutamıyo vuruyo zararlı besinlerin gözüne

Kolay gelsin.