commention adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır ücretsiz değil, epostaları kontrol ediyorum.

- Dosyaların içerisinde eski sisteminde(bootstrap) kodları var, normalde 20 tane imleme sitesi söz konusu fakat linux hostlara uyarlanmış versiyonunda sadece 8 tane pligg sitesi çalışabiliyor. Adam akıllı pligg siteleri için şu konu referans alınmıştır. Önerilere her zaman açığım zaten kodda açık kaynak. Yani tek bir fonksiyon var istediğiniz kadar pligg sitesi ekleyebilirsiniz.

- Linux üzerinde casperjs yazılımını çalıştırabilen olursa 20 hatta daha fazla imleme sitesine atabilen bot yazmıştım onu verebilirim.

- Sistem gayet basit ve anlaşılır kodlandı, yardım ve destek için buradayım. Geliştirme devam ediyor. Bugün söz verdiğim saatte kaynak kodlarını teslim ettim diye durmak yok.

- Dün akşam denediğim sitenin bir konusu baya hızlı index aldı.

- Son olarak satış söz konusu değildir, öncelikle sistem test edilir herkes tarafından onaylanır, buglar giderilir, ardından piyasaya sürülebilir.

Herkese iyi çalışmalar.
hocam bütün yapmam gerekenleri yaptım, ancak başlık etiketler ve açıklama hanelerine yazı yazamıyorum sadece url alanına giriş yapabiliyorum ayrıca hiç bir atış yapmadı, fatal error gibi bir sürü hata yazıları çıkıyor.