LitmuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim için gereksiz kullanmadığım bir dişti o yüzden çektirdim çürük benzeri hiç bir şey yoktu.

Evet sıkıntı yaratıyordu ağrı oluyordu bölge bölge bazen baş a vuruyordu bazen çeneye, yanakta sıcaklık oluyordu ve şişlik birazda ama benim diş çekilirken tam çıkmamıştı yani o yüzden yapıyordu çıkma aşamasındaki bir dişte olur doktora gitmiştim zaten o zaman doktorda kullanılmayan bir diş istersen çekebiliriz istemiyorsanda dişin tam olarak çıkana kadar bazen böyle durumlar yaşayabilirsin demişti bende çekin dedim çektiler öyle.

Korkulcak hiç bir yanı yok iğne vuruyor ve çekimi yapıyor 1-2 gün biraz boşluk hissediyorsunuz diliniz oraya gidiyor ister istemez daha sonra zaten alışıyorsunuz. Ağrılar elbetteki oluyor çekildikten sonra ama kesinlikle öyle ölüyorum bitiyorum artık yaşayamam bu ağrı ile denilcek şekilde değil ama canınız çok tatlı değil ise.

Eklemeyi unutmuşum evet çekildikten sonra ağrılar geçti zaten dişten kaynaklanan bir şey ise doktor o zaman söyler dişten değilde o ağrılar başka bir şeyden kaynaklanıyor ise farklı daldaki doktora gönderir
Son 8 aydır sürekli başım ağrıyor. Nörolojiye gittim. Gözüme baktırdım , Kulağıma baktırdım Baktıracak en son yer diş kaldı. 20 Lik diş çıktı işin içinden. 10 eylül' de ameliyat olacam . inş. güzel geçer.