Göze battığın için rakipler, AntiSeo yapmaya başlıyor olabilir.
2. neden ise Malum google ilk açılan domainlere tolerans gösteriyor açtığı konular hele birde ilk ekleyenlerden biri siz iseniz direk ilk sayfadan sıralamaya çıkıyor. Site eskidikçe bu imtiyaz azalıyor ve artık google sitenin SEO durumuna bakmaya başlıyor.
Ben sana 3 ay süre verdim yuhhh 1 tanemi sitede adın geçmez bre gafil deyip, siteyi düşürebilir.
Tabi bu arada sitede kalma süresi, sayfa gezme süresi, geri gelenlerin oranı v.s 'de bu 3 aylık süre sonunda değerlendiriliyor. Bunlardaki değerinde google için iç açıcı değilse, düşüş kaçınılmaz..
E-ticaret sitesi yönetiyorum.. Bir site çıkıyor her üründe adam ilk 5 de, kafayı yememek elde değil.. Sonra 3 ay geçiyor mumla arasan bulamıyorsun o siteyi..
Eğer sitenin bulunduğu sektörde çok fazla yeni site açılıyorsailk 5 sırada olanlar hariç diğerleri için can sıkıcı bir durum.. 6.sıraya gelmek için 3 ay uğraşırsın,takk bir yeni site açılır. 6 sıradan girer sonuçlara..sen 7 ye düşersin..Canın sıkılır içerik girmessin başka site açılır 8.sıraya düşersin v.s