AndroidMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şarkı dinlemek için bile para ödenen bir işletim sistemi berbat bence.

Android'de özgürsün,rom kur,root ol,telefonu istediğin gibi yönet.

S4 asphalt 8i orta ayarda açıyor diyorsunuz da benim ideos x5'im var,600 tllik telefon o asphalt 8i açıyor ve az kasmayla oynuyorum.S4 kullanan arkadaşım var,hiç bir donma yok,orta ayarda falan değil.

İos almak için en az 1000 tl bütçe,android almak içinse 300 tllik bütçe bile yeter.

Samsung istese bir işletim sistemi çıkarabilir,bütçe ve kalite olarak bu mümkün.O halde neden android'i seçti,kalitesiz olsa seçmezdi

Fikir ayrılığı var ancak s3 bile hem kalite hem de performans olarak iphone 5'ten daha iyi kimse bunu inkar edemez.İki telefonu da elime aldım,s4'le iphone 5'i karşılaştırmaya gelecek olursak bu s4'e hakaret olur diye düşünüyorum

Bu da kanıtıdır>>> http://kiyas.la/tr/cell-phone/compar...Apple-iPhone-5
Apple her zaman: "benim müşterim özel, benim müşterim kaliteli" demiştir, iphone 4s yayınlanırken ki videosunda vardı bu sözler.

Ben iphone 5 kullanıyorum. Asphalt 8 kurdum daha demin, vallahi konuda denk geldi sıfır takılma, donma (ios 7 kullanıyorum)

Abim HTC ONE ve S4 kullanıyor. HTC zaten çöp bir telefon, aldığına bin pişman (mesajlarda harfler açılmaz, takılır, kendi kendine res atar, donar daha bir çok)

Abimdeki S4; Asphalt 8 fena ısındı, 3-4 tane program açarsın donar telefon, daha dün akbanktan bana para gönderecekti telefon yeniden başladı.

Şunuda söylemek isterim: Valahi; S2 almıştım bir zamanlar, mükemmel telefondu, ne çizilme vardı ne takılma, donma. Ardından S3 aldım vallahi billahi tallahi 3 gün sonra iPhone 4s aldım, lanet ettim S3'ten (hatta donanımhaberden birisiyle takasa verdim)

Ve 2 ay öncede iphone 5 aldım, telefon bu dedim. Gerçekten kendini gösteriyor, ayrıca demişsiniz ki iphoneda herşey para: zaten Apple sizler için telefon yapmıyor, paran varsa buyur al diyor, benim telefonum bu beğenmeyen kullanmaz.
Ancak şöyle birşey var; 5 seneden beri; kim telefon çıkarsa iphone ile karşılaştırıldı ve hala öyle oluyor.

Genelde şöyle birşeyde var; Adam sıfır telefon alacak, s3 alıyor ucuz diye, sonra iphone 'a çamur atıyor, zaten geneli böyle yapıyor.

S3; iphone 5 den kaliteli demişsin, ne içtiysen bir duble alayım acil.

NOT: iPhoneda 10 veya 20 tane program açarsınız donmaz, ısınmaz, kasmaz. Ancak HTC ve S4'te 5 i geçin kafayı yersiniz, vallahi onaylanmıştır .
Abim bana; "Murat şu telefonları satalım kafayı yiyeceğim" dediğini bilirim vallahi bilahi...