Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IOS pişmanlıktır demek fikir ayrılığından ibaret olsada tam bir saçmalıktır.İOS bir işletim sistemidir. Android ise bir paket üzerinde emülatör olarak kullanılan bir sistemdir.Bu nedenden Android çok iyi donanımlar gerektirir.S4 asphalt 8 i orta ayarda çalıştırırken iphone 4 te orta ayarda çalıştırmakta. Donanım farkı ne kadar fazla olursa olsun stabil bir işletim sistemi arıyorsanız kesinlikle iphone.Eğer sorun değil market stabillik derseniz tabiki android.
Ek olarak seçeneklerinizde boyut önemli değilse en iyi tercih note 2dir.
Şarkı dinlemek için bile para ödenen bir işletim sistemi berbat bence.

Android'de özgürsün,rom kur,root ol,telefonu istediğin gibi yönet.

S4 asphalt 8i orta ayarda açıyor diyorsunuz da benim ideos x5'im var,600 tllik telefon o asphalt 8i açıyor ve az kasmayla oynuyorum.S4 kullanan arkadaşım var,hiç bir donma yok,orta ayarda falan değil.

İos almak için en az 1000 tl bütçe,android almak içinse 300 tllik bütçe bile yeter.

Samsung istese bir işletim sistemi çıkarabilir,bütçe ve kalite olarak bu mümkün.O halde neden android'i seçti,kalitesiz olsa seçmezdi

Fikir ayrılığı var ancak s3 bile hem kalite hem de performans olarak iphone 5'ten daha iyi kimse bunu inkar edemez.İki telefonu da elime aldım,s4'le iphone 5'i karşılaştırmaya gelecek olursak bu s4'e hakaret olur diye düşünüyorum

Bu da kanıtıdır>>> http://kiyas.la/tr/cell-phone/compar...Apple-iPhone-5