1. demoyu çok beğendim hayırlı satışlar.
Bu ajansların güncel abonelik fiyatlarını bilen varmı acaba?
Teşekkür ederiz firmamızdan sistem hakkında 7/24 saat bilgi alabilirsiniz. Eski sitenizde olan verileri bile taşıma ücretsiz.
Ajansların fiyatı hakkında konuyla ilgili Cihan Diha İHa ajanslarını arayarak aboneliğiniz hakkında bilgi verirseniz size yardımcı olacaklardır.
bir suru ise yaramayan scripte gore 500 tl iyi fiyat
Fiyatlar
http://www.haberscripti.biz/ mevcut olup ilk sürüm olan v1'de 500 TL, v2 versiyonun fiyatı 850 TL'dir
Resmi satış sitesi
www.softmedya.com.tr dir.
Valla bende çok beğendim ama şimdi haber sitesi muhabbetine ciddi manada yatırım yapmacağım için fiyat bana göre biraz yüksek duruyor.
ama cidden güzel yani.
Piyasada dolu sistemler mevcut, ilk versiyon ile 250'den çıkış yapıp şuan 2000 tl değerinde sistemler satılmakta, kanaatimiz şu ki o yazılımları geride bıraktığımız fikrindeyiz ve fiyat araştırması yapılarak herkesimin kullanabilmesi açısından fiyatı en iyi makul duruma getirdik. Bu konu hakkında gerek taksitlendirme gerekse teknik alt yapı çalışmaları ve ücretsiz hizmetler vererek kullanıcılara yardımcı oluyoruz.
Firmamız kullanıcıların sesine kulak vererek en iyi şekilde hazırladığı yazılımı rahatlıkla kullanabileceğiniz düşüncesindeyiz.
Güzel temenileriniz için tekrar sizlere teşekkür ederiz.