Lulu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kernel driver işleri konusunda windows 7-8 64bit kullandığım için çok bir çalışma yapamadım dediğiniz korumadan dolayı, bunu aşan bir kaç yöntem buldum ancak çok da ihtiyacım olmadığı için üzerine fazla düşmedim, bilgilendirme için çok teşekkür ederim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:23:26 -->-> Daha önceki mesaj 22:21:11 --

Hocam açıkçası bu yorumunuz Türkçe kaynağı hiç olmayan bir konuda biraz da olsa yardımcı olma isteğimi kırdı. İlk konumda bahsettiğiniz makaleye buradan yararlandığımı belirterek link verdim ki eminim ki bu konuda okuduğunuz ilk makaleydi. İkinci metni çevirip özetlediğim orjinal metni de yayınlarsanız sevinirim sonuçta öyle dediniz değil mi?

Enjekte etmek ingilizce teriminin yerini gayet tuttuğunu düşünüyorum eğer literatürde geçerli bir terim varsa makalemi düzeltmek isterim.

Hooklamak konusunda da herhangi bir sorun göremiyorum, yazdığım makale bilimsel standartlarda profesyonel bir yazı değildir, sadece konu hakkındaki bildiklerimi paylaşmak amacıyla ortaya koyduğum bir yazı dizisidir.

Ayrıca geçtiğimiz yılki veritabanından user tablosunun truncate edilmesi sonucunda 2011 ocak ayında beri kullandığım hesabım silindi, ayrıca ilk mesajımdan gelip bunu burada paylaşıp link versem bile buna aykırı bir kural olduğunu hatırlamıyorum.
Sadece iyi niyetlerle oluşturduğum yazı dizime yaptığınız hakaret gibi yorum için de tekrar teşekkür ediyorum.

Paylaşım yaptığım sitemde 2 yıldır tek bir reklam yada link bulunmadı ve bulundurmayı da planlamıyordum.

R10 topluluğunun burayı sadece ticaret amacıyla kullandığını unutmuşum, affola.
hocam emeğinize sağlık bilmeyen bir çok insan vardı eminim , lütfen şevkinizi kıran insanlara aldırış etmeyin böyle insan dolu ortalıkta siz birilerine faydalı olmaya çalıştıkca sizi çekemeyenler çok olacaktır , kolay gelsin