Site adresi: P.M ile vereceğim(Site alım satımı yapmayanlara vermiyorum)
Site için istenen fiyat : 2.100 TL Sitenin aylık getirisi: Detaylar Aşağıda Sitenin açılış tarihi: 5 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce | İç Dekorasyon ve Tasarım
Günlük hit sayısı, kaynak link:250 - 300> Aşağıda Detaylar
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Banlı olduğu sponsor/arama motoru var mı: yok
Site Hakkında Notlar :
Lütfen burayı okumadan Ekran görüntülerini incelemeyin , pm istemeyin , Pm atmayın
Selamlar Arkadaşlar,
Beni tanıyanlar veya bir şekilde satışlarıma denk gelen arkadaşlar bilirler,Yine de buradan açıklama yapıyorum. Bu güne kadar ingilizce olan sitelerimde adsense kullanmadım, başka bir firma kullanıyordum.Bir arkadaşın üzerine adsense denemeye başladım son 10 gündür.Açıkcası ayladır bayağı bir miktar para kaybetmişim,Herneyse.Yanlız adsenseyi tek başına koymadım,Diğer firmanın reklamları ile birlikte koydum.Kısacası tek bir sitede, 2 farklı firmanın reklamını yayınlıyorum
(Araştırdım bu 2 firmada problem etmiyor aynı sitede birbirlerinin reklamının aynı anda bulunmasına.)
Buda dolayısıyla sayfa to oranını ve gelirleri düşürüyor
(en azından diğer kullandığım firmanın gelirleri yarı yarıya kadar düştü,sitede daha önce adsense kullanmadığım için herhangi bir yorum yapamıyorum) adsense raporuna baktığımızda.Şuanda kullandığım tema kendim başka bir temadan editlediğim ve sayfa to oranı %2-%5 arasında gidip gelen, göz yormayan hoş bir temadır.Sırf adsense koyulursa daha fazla da kazandırabilir.(tahmini 3-5 dolar arasında bir getirisi olacaktır, lakin ben şuanki gelirler üzerinden fiyat veriyorum, geliştirmek size kalmış.İçerik edinebileceğiniz 3-4 adet site vereceğim bunlara 20-30 tl den bot yaptırırsanız, site aynı şekilde ve artarak devam eder.
Gelen Sorulara yönelik buradan cevap vereyim ; içerikler özgün değildir, bot ile çekilmiştir. İçerisinde 95 TL değerinde nextscript bookmark plugini lisansı bulunmaktadır.
Ekran Görüntüleri *******.com Görüntüleri