akua ve kerem önceki mesajlarda belirtmeye çalıştım yazdıklarımdan hepsinden olmasada bir nebze pişman olduğumu. bunu sizin gönlünüz olsun diye yazmıyorum kimsenin gönlü olsun diye kendi kafamdakilerin aksini yazan biri değilim. sizi bağlamaz yazdığım, çizdiğim, sövdüğüm. sadece söyledikleriniz doğruluk payı var evet. artık konuyuda devam ettirmiyorum.
2. olarak r10 da hosting hizmeti vermiyorum. zamanında yeltendim r10 un beni ileride aşabileceğini gördüm vazgeçtim.
3. olarak 4. olarak diye yazacağımda boşa uzatmaya gerek yok. sektör önemli değil ben iş yapıyorsam bunlar gibi rezillik yaşatmam. Böyle net konuşup bunların durumunada düşmek istemiyorum ama burda suyu çıkmış bir mesele var. Türkler işte demeden önce kendine baksın onu diyecek köpek. Fransızca bilmesekte az çok ne halt olduklarını biliyoruz.

yabancı ülkelerden biri bu şekilde terbiyesizlik yapmışmı sorusunu soran vatandaş, geldiğin maxi geyik bölümüne geri dön. Konunu son 50 sayfasından bî habersin.

son 2-3 saattir aşırı yoğun şekilde çalışıyorum. 2 lafı bir araya getirecek halim yok sizde uzatmayın, onlardan derdi olan varsa cezası bana kesilir zaten. herkes kendi işine bakarsa bir sıkıntı kalmaz.

Sahinnetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemedi hata verdi. Bu arada benim siparişte terminate felan diyor ya ben daha önce görmedim diye hatırlıyorum. Yüklemeler karşısında yazıyor terminate diye. Size zahmet sipariş linkinizi verebilir misiniz ?
kardeş gerek kalmamış sanırım. iş yerine gelen giden oldu bakamadım r10 a doğru dürüst.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:03:58 -->-> Daha önceki mesaj 22:01:12 --

Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim hala çözemediğim olay, 21 inde gra dan minisp siparişi veren bir arkadaşa sunucusu bugün teslim edilmiş, ben 20 sinde verdim gelen giden yok, hat 1 gbit olmasın 100 de olur dedik ona rağmen gelmedi
Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onada razıyız benim korkum, sunucunuzu disksiz olarak hemen teslim edebiliriz diyecekleri günün gelmesi
Sahinnetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diskide geçtim IPsiz ister misiniz derlerse işte o zaman uçarım fransaya
ulkunet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçmalamaya başlamışken bari alın size hayali sunucu demesinlerde

Bu arada GRA dan sunucu teslim alan var ise ping için bir IP verip uptime ve hat durumu için yorum yapabilirmi? Ona göre seçimimizi yapalım bizlerde.

öyle bir sunucu düşünün 100 gbps hatta sahip disk sınırısız trafik sınırsız o sınırsız bu sınırsız. sudan ucuza sağlıyoruz bunu size. düşündünüz mü. tamam hadi o zaman gidin kumda oynayın diyecekler yakında