Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar lütfen bu yazacağımı yanlış anlamayın;

Mağduriyetinizi anlıyorum, kaybınız için (sağolsun @ttnetdc İlhan Bey sayesinde büyük bir mağduriyet önlenmiş oldu) üzgünüm. Fakat bu konuda eleştiri getiren bazı arkadaşlar da haksız değil. Şu anda yaşadığınız olayın sıcağıyla bunu hissedemeyebiliriz. Dışarıdan bakan bir göz olarak bunu görebilmemiz doğal. Hatta bu sektörde 5.5 senedir hizmet veren birisi olarak fiyatları incelediğimde, bu sonuca ulaşılmasının da doğal olduğunu görebiliyorum.

Allah kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın. Müşterilere de, satıcılara da daha dikkatli davranmayı nasip etsin.
Hocam mutlaka yanlış yaptığımız şeyler var yok değil. Öncelikle noxservers'a ilk bulaşmam acil reseller aramam ile başladı. Özellikle r10'da aldığım yorumlar vardı şu anda bakmadım ama %90'u süper olumlu mesajlar. YS kayıtı var dedim tarihe baktım 2009 çıktı tamam dedim.
Telefon ile aradım bir ilgi bir alaka kandık. Ben sanmıyorum ki dolandırmak amacı ile yaptı çeviremedi işi yapmaması gereken bir şeyi yaptı. Şu an ban yedi r10'da ticari hayatı bitti (bence). Değdi mi acaba yarın öbürgün gerçekten bir iş yapmak istediğinde ÖZGÜR EKER adı ile nasıl girecek buraya. Google'da ailesi, sevdiği insanlar, arkadaşları, iş başvurusu yaptığı yer burayı gördüğünde nasıl bir cevap verecek acaba.
Fiyat konusuna gelince özellikle r10 için diyorum biraz daha para kazanabilmek için çok farklı fiyat politikaları uygulanıyor. Bugün 10 TL'ye logo yapılıyor.
Benim çalıştığım yayınevinde bir grafiker vardı Türkiye'nin en büyük ajanslarında çalışmış birisiydi 1000 TL'ye logo tasarımı yapan biriydi. Hani fiyat olarak artık herkes demek doğru olmasa da özellikle internetten kazanamayan kişiler ucuzu arıyor. Kötü bir şey zarar görüyoruz belki ama böyle.

İyi çalışmalar dilerim.