Ben sana niye başarılı bir etki sağlamadığını söyleyim.
1.si Eklenilen siteler iddaa edildiği gibi kaliteli siteler değil.
2.si eklenilen siteler kişiye özel çalışma yapılan yer değil yüzlerce binlerce site aynı yere ekleniyor.Çöplük olmuş artık ve bu çöplükten ben kimsenin fayda göreceğini sanmıyorum.
3.sü cuzi miktarlarda yapılan bu işler senin sitene özel yapılmadığı için fayda sağlamıyor.
4.sü Bir paketin etki sağlaması için bence
SİTEYE ÖZEL yapılması lazım.Ve Buda öyle bir günde programla ekleyip hemen rapor teslim etmeyle olacak iş değildir.
5.si Fayda sağlaması için senin sitene belirli bir çalışma günleri belirlenip ne kadar ve ne şekilde çalışma yapılacağının ayarlanması gerekiyor.Tek bir günde bir dünya çöplük yere sitenin eklenmesinden medet umuyorsan umma.
6.sı Konuya şimdi genelleme konuşma diyenler çıkacaklar. Peki Sormak lazım kaçınız çalışmayı günlere yayarak ve çöplük olmayan yerlere ekleyerek siteye özel Çalışma yapıyorsunuz.
7.si Ver bir makele akşama rapor teslim alınsın ondan sonra neymiş siten uçacak hitler tavan yapacak yok öyle bir dünya
Yani sana kısmen neden başarısız olduğunu etkili olmadığını çok açık bir şekilde yazdım.Umarım küçük rakamlarla birçok kez soyulmaya devam etmezsin..