Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hocam ben kendi tecrübemi anlatacağım,herkesin düşüncesine saygı duyan bir insanım.
Kendime ait olan bir tercüme sözlüklerim var. bunlardan birinin hiti, 10k- 15k olarak gidiyordu.
Sonra google güncellemesi vs değildi normal bir öğlen saatinde hitler 1k ve 2 k olarak değişti.
Anahtar kelimemde ilk sayfa 3. sırada iken 7. sayfalara gitmiştim. sebebi araştırmaya başladım.
Ben genelde hemen acele kararlar vermem, sebep sonuc ilişkisi olarak gitmeye çalışırım. Dedim kendime göre zamanında kazanıyordun, sorun yoktu şimdi niye kendimi kötü hissedeyimki dedim.
Yabancı google servisleri ve yabancı forumlara odaklandım. her türlü yazıyı okudum inceledim en son kriterler uzmanlardan yorumlar vs..
Sonra edindiğim bilgilerden ahrefs.com ile sitemi değerlerimi sorguladım. Sitem 4 senelik site.
Önceden link çalışması yaptırmıştım 10klarda olan backlinklerim bu ay 2k ya kadar düşmüş, sonra yaptıgım calısmaları lınklerı taratarak ınceleyerek gıttım hep lınklerım kaldırılmış. Dedim sorun değil, sosyal backlinkte bir arkadaş ile çalıştım. Adını vermeyeceğim konusuda var.(reklam amacı olmasın diye)
Anahtar kelimemde 300 kelimeden fazla özgün makale yazdık güzel bir tanıtım ile yola çıktık. çalışma 3 gun sürdü. sonra hediyeli vs raporumu aldım.
Raporu aldığımın öğleden sonra googlede ilk sayfa 3. sırada olduğumu fark ettim.
Ahrefste kontrol ettim hemen linklerde 3 gündür düzenli bir artış yaşadım ve devam ediyor sayısını bildiğim için..
Ben çok titiz davranırım sizden ricam asla forum backlink vs kastırmayın forum backlinkler blog yorumları vs 50yi geçmesin. geçerse düşüşe hazır olun.
Baclink çalışmasını başlattığınız an sitenize özgün içerikler girmeye devam edin..
Sadece başımdan geçen ciddi bir tecrübedir sadece..
Saygılarımla bol hitli günler dilerim..