Emphatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Furkan, yaklaşım olarak gayet saygılı bir kardeşimiz. Madem açıkça söylenmeli diyor kendisi, ben direk kendisinden başlıyım, garantili geri ödemeli yaptığın çalışma zerre kadar etki etmedi benim siteme. Keşke de etki etseydi de, şimdiye kadar yaptırdığım sözde sosyal link çalışmalarının içerisinde ilk olsaydı bu çalışma.

Defalarca bu tür paket çalışmalardan yaptırdım, hatırı sayılır da para harcadım ancak hiç birisinden zerre fayda görmedim. Ha neden bu durumu paketi aldığım konulara yazmadım, sanırım birbirimizden korkuyoruz veya paramızı sokakta bulduğumuz için önemsemiyoruz. Ancak çokkk büyük hata olduğu apaçık ortada. Bizler kandırılırken, paramız alınırken bir şey yok, çalışmanın işe yaramadığı söylendiğinde kıyamet kopuyor. En son yaptırdığım sözde seo çalışması ve aylarca bekletilerek en sonunda hakkımı aramaya çalıştığımda daha iki gün önce abi diyen şahıs tarafından nasıl tehdit edildiğimi açmış olduğum şikayet konumda belirtmiştim.

Uzun lafın kısası, bu kategorideki tüm yapılan çalışmalar mı etki etmez boş beleş bilinmez, ancak benim onlarca yaptırdığım çalışmaların hiç birisi işime yaramadı. Belki de forum üyeliğimden bu yana yazdığım en sert mesajım bu olmuştur. Lakin ne yazık ki bu konuda çok dertliyim. Yanlış kelam ettiysem de kusuruma bakmayın.
hocam işe yaramıyor deyınce yada iade talep edınce dedıklerı laf

ben herşeyi yaptım dedıklerımı 1-2 ay uygula

ve aradan 1-2 ay gecıyor sıte ya hıc ılerlemıyor yada daha kotuye gıdıyor

ıade ıstıyorsun verdıgı cevap; benım dedıklerımı yapmamışsınız ıade yapamam

oysakı sız harfıyen yapmıssınızdır

ama adam gel gelelım sacma sapan wikileri onlaroı bunları dizinleri dayadığı için oto programlarla zaten YEKTEN siteyi mahveettiğini kendı bıle bılmemektedır.

EN BAŞTA DÜZ MANTIK KURALIM BU SOSYAL LINK BORSASINDAKI ARKADAŞLAR BU DENLİ BİLGİLİ OLSA
  • açar 10 TANE SİTE alır gunluk 400 -500 $ Aylık 10 15 bin lira para göturur
  • hadi bunu yapmıyor yapar yapar SATAR yuksek gelırlı sıtelerı

ama bu adamlarda ne sıte var ne bısey ne hıkmetse kendılerıne sıte yapamıyorlar mıllete yapmaya ( itelemeye ) calısıyorlar

Saygılar..