Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Paketlerden faydalanamamanızın pekçok nedeni olabilir. Şimdi şöyle bir durum var ki çoğu paket içi dolu gösterilir, ama kendisi tıraştır. Ben birkaç yıl önce çok ağırlıklı olarak bu paketleri yapıp satanlardandım.İşin doğrusu şu ki bazı siteleri gerçekten yukarı taşırken bazı sitelere aynı çalışma pek etki etmeyebiliyordu.
Ama 1k lık site 10k oldu tarzı yorumlar grafikler görüyorum bazen, aklıma direk 5kg bal 100 lira reklamları geliyor.. Bana referansın varmı diyenlere trademe bak diyorum konuya öyle şeyler eklemiyorum böyle düşündüğüm için. Birde algoritmalar gerçekten akıllandı, piyasa hiç eskisi gibi değil. Ben hep manuel sistemi savunan biri olarak biraz kendi reklamım gibi olacak ama manuel çalışmaların değeri artıyor gerçekten.
Bir diğer noktada klasik seo tekniklerinin eksikliğidir. Sen önce site içi seo çalışmalarını bitireceksin, düzgün bir site sahibi olacaksın ondan sonra backlinke yöneleceksin. Ama bizim çoğu arkadaşlarımızdaki mantık "botla içerik çekeyim, backlinki bastıkmı gelsin paralar" şeklindedir. Yani bazen kaliteli paketlerde diğer çalışmaların yetersizliğinden patlayabiliyor. Ayrıca senin 20TL e aldığın paketi karşı tarafta üç aşağı beş yukarı aynı fiyata satın alabilir fark koyan bir paket olsa bile bu fark otomatik olarak kapanabilir. Yani misal veriyorum sen oyun sitene 300 imlemeyi 10 liraya yaptırdın da diğer adam yaptıramayacakmı bunu?
Herkese iyi geceler...