Hocam sanırım 18 yaşından sonra tedavisi yok. Sizin yinede bir doktora görünmenizde fayda olacaktır. İlk farkettiğinde gitseydiniz doktora keşke. Sağlık problemleri aksatılmamalı.
Erken yaşta olmanın faydası varmış ama geç değil hocam..Bir çok sitede baktım 30-40 yaşında tedavi olup olumlu sonuç olan bir çok kişi var
Hocam doktora gideceksiniz , buradan yapılabilecek tek öneri bu olur. En doğru bilgiyi doktorlar verecektir. Önce bir devlet hastanesine gidin sonra baktınız pek ilgilenmiyor Dünya göz hastanesine gidin
Hafta içi gideceğim hocam bakalım hayırlısı inş
Göz kayması (şaşılık) tedavisi var tabiki abimin 1 gözü kayıyordu kücükken ameliyat olmuştu geçmemiş ve taksim kule dibi hastanesinde oldu şuan sorun yok kaç yaşında oldugunu bilmiyorum ama 1 kücük ken 1de askerden önce son olarakda askerden sonra oldugunda düzeldi yani diyecegim o ki sağlam doktora gidin
İçimi ferahlattınız hocam inş olumlu sonuçlar alırım..Vallahi ameliyat masrafı filan gram umrumda değil yeterki artık kurtulayım şu durumdan
Hocam psikolojik terapi de al öneririm. Geçmiş olsun.
Tapatalk 4 ile gönderildi
Beni bu durum baya etkiledi hocam sanırım 2-3 ay terapiden kimseye zarar gelmez..Önerinizi dikkate alacağım