Yazılan baştan sona okudum ses kaydınıda dinledim. Bu sorunu bizde sıklıkla ve daha fazla yaşıyoruz.
Her arıyan önce kendi işinin yapılmasını istiyor .Bizlerin bu tarz görüşteki müşterilere husisi personel tutmak gibi durumumuz yok . Call center kursan yine baş edemessin busefer neden telefonda bekledik oluyor. bbir Hosting firması sahibi / çalışanları insan değil sanki. Yemicek içmicek yatmıcak vs vs.
r10 aracılığı ile hizmet alan kullanıcıların bir kısmı kendisine forum'u dayanak olarak gösteriyor. İşi yapın şikayet konusu açarım telefona bakmassaanız şikayet ederim iademi yapmassanız şikayet ederim !
Altı üstü r10'dan 2 senedir aktif sektörde satış yapıyorum ve şurda hizmet v eren çoğu insanı bir vesile ile kimisini yakından kimisini uzaktan tanıyorum ve çok insan biliyorum ki sinirinden duvar yumruklayan. Çünkü sistem biz yer sağlayıcıları korumuyor adam işi yapmassa çözmesse bir şikayet konusu açılır haklıda olsa haksızda olsa isim bir kere buraya düştümü ticareti etkileniyor.
Sakız parasına hizmet satanların aksine bu işi meslek olarak yapan ve ailesinin rızkını burda kazanmakla uğraşan biz yer sağlayıcılar en ufak sorunda ya cezalandırılıyoruz yada zan altın kalmaktan kurtulamıyoruz.Firmanın sözleşmesinin önemi yok çünkü r10 kuralları herşeyden üstün.
Nasıl ki müşteriler hosting firmasını şikayet edip haksızlığa karşı hak talep ediyorsa bizde haksız yere firmayı karalıyan kişinin forum kuralları gereği cezalandırmasını talep ediyorum.