Arkadaş konudaki ülkelerle alakalı değil ama Yunanlılar hiç bir zaman dostumuz olmamıştır. Pkk kamplarına kadar herşeyi barındırmışlardır ama hanginiz enparayı kullanmıyor? veya Rusya, Çin babanızın oğlumu herzaman Türk düşmanı olan ülkelerdir bunlar ve özellikle Rusya'nın sıcak denizlerde halen gözü var. Madem düşman arıyorsun hiç bir malı kullanmaman gerek kullandığımız tüm ürünler yabancı sermayeli. Daha dün Fransız ürünleri kullanmıyacaktık. Şimdi olayı bile unuttuk. He sözünüzde duracaksanız ne ala yoksa boşa mesaj atmayın. Örneğin Ben Yunan mallarını kullanmıyorum, Yunanlılar ve İsrail baş düşman bana kalırsa, İsraillilerin Kitaplarında bile Doğu anadolu Bölgemizi almaları yazıyor. İsrail malları aşırı fazla elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum ama ona rağmen kullanamama gibi bir imkan yok tüm malları görürsen ne demek istediğimi anlarsın. Colayı'da bıraktık buarada. Ayrıca mantığın milliyetçilikse. Düne kadar senelerce Apo'yu beslemiş barındırmış Suriyeyi niye koruyorsun? 2 twit atıyor millet coşuyor oturduğu yerde 1 ay sonra hop unut gitsin. Bunlarıda geçtim bu şirketlerde binlerce bizim vatandaşımız çalışıyor. Ne kadar yabancı sahipleri olsada bunların batması demek bizimde çökmemiz demek alternatif aynı kalitede çıkartamıyorsan alacaksın yapacak birşey yok.