404lerin çok büyük sorun olacagını sanmıyorum Uygun bir 404 sayfası ve WMT bunların kaldırılmasını isteyin ( genelde bir kerede kaldırmıyor ama 3-5 kere ısrar edince siliniyor).

ama sanmıyorum yine hemen eski yerine gelsin, Haber siteleri flash oyun siteleri gibi bir birine benzer çok fazla içerik çok fazla sitede var. Farklılık yaratmadığınız sürece otorite olmanız biraz zor gibi.

Şimdi burdan onu yapın bunu yapın demek işin kolay kısmı, ve sizin yerinizde olsam sadece haber sitelerini hitlendirmiş veya bu tarz siteleri olan ve tecrübesi olan kişilerin yazdıklarına itibar etmeniz. bu kadar emek verdiğiniz site'yi bir anda heba etmeniz pek olası.

Hiç backlinkiniz veya doğal olmayan backlinizin olmasını bir avantaj olarak görmeyin yanlız. Bütün rakipleriniz (bütün webmasterlar aslında) bunu yaparken sizin yapmamanız bir avantaj değil dezavantajdır. Hiç doğal olmayan bir backliniz yok diye google size bir ayrıcalık tanır diye düşünmeyin veya bunun size bir getirisi olur diye. Sadece nicelik değil Nitelikli backlink almaya özen gösterin