agumba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayetçi olduğumuz firmada hata bulmuyorsun, çünkü sen bu mağduriyeti yaşamamışın.
Çok yakın bir zamanda herkesin güvendiği r10 sitesinde ne olduğunu hatırlıyor musunuz acaba?

Peki r10.net kimin bünyesinde barınıyor bunu biliyor musunuz?

Konuyu tartışmaya çevirmek istemiyorum ama boş konuşuyorsunuz. Adam vergi dairesine kadar açmış, sağlayıcı numarasını asmış. Pardon da birinin cidden iyi bir yer olması için pahalı mı olması gerekiyor siz hizmeti bu şekilde mi test ediyorsunuz.

Ben paramın derdinde değilim adam yasal iş yapmıyor, yasa dışı iş yapmış oluyor şu konumda bu yüzden de ceza çekmesini haliyle istiyorum.
Firma ucuza hizmet verirse giderlerinin altından kalkamaz ve bu şekilde iflas eder sizde mağdur olursunuz. Ucuz mal alacak kadar zengin olmayın derim.

Google.com.tr girin buraya hosting yazın bir çok eski firmalar var..

Domaine whois çekin arayın telefon ile googlede firma hakkında ön araştırma yapıp bu şekilde ürün alın derim.

Mağduriyet yaşamadım çünki ben hosting firmasıyım ve yaklaşık 5 yıldır hizmet veriyorum, fiyatlarımda yüksek sayılır fakat en azından giderlerimizi çıkarıp kaliteli hizmet veriyoruz.

5 yıldır r10.net üzerinden kampanya yapmadım çünki hosting firmalarında %80 indirimli kampanya olmaz maliyet ortadadır.