nerden oynuyosunuz bunu

merak ettim nasıl bişeymiş, oynar altın kümede takım kurup alırım seni hacı ayıp ediyosun
http://pvp.net burdan üye olup indir. kullanıcı adı oyun içinde gözükmüyor oyuna girince sana sihirdar adı soruyor o oyun içinde gözükecek.
Dünyada en çok oynanan oyunlardan, r10'dan da geçen arkadaş konu açmıştı oynayalım diye bayağı cevap geldi hocam.
Usta youtube'dan bir iki video izlersen oyun hakkında fikrin olur, indirip kurduktan sonra 10-15 oyun atarsan anlarsın zaten bayağı saran bir oyun.
ben oynuyorum hocam da internet kafelerde 10-11 yaşında bebeler bile oynuyor tiksiniyorum insanlığımdan.
valla bende 3 hafta oluyor sanırım başlayalı da henüz kademe sistemini çözmüş değilim
30 level olunca kademe sistemi başlıyor senin 30'dan alttakiler için kademe yok.
lol offline oynanıyor mu arkadaşlar? steam harici indirip usb ile interneti olmayan bi pc ye kurabilir miyiz?
LoL zaten steam oyunu değil, ama online bir oyun takımın ve karşı takım (seçimine göre bot olabiliyor karşı takım) gerçek insanlardan oluşuyor.
Bu arada TR serverinde nickim Leresh
Pepsi içerseniz kapak kodlarında IP ve EXP boosterlar var IP oyun parası, XP deneyim.