Tavsiyem 2 kardeşten birinin 2 farklı konudan zıt olanını seçerek çalışma yapmanız. Yani sen kodalamaya kardeşin tasarıma uğraşsın. Daha sonraları tam tersine geçersiniz. Çok fazla psd-tuts-inspiration gibi sitelerde takılmanı fikir edinmeni tavsiye ederim.
Hazır olan, psd'si yada editlenecek dosyası bulunmayan çalışmaların aynısını yapmaya çalış. ama sadece yap.yayınlama. bu sana nasıl yapılması gerektiğini öğretir. deneme yanılma yolu ile öğrendiğin şeyler, birinin öğrettiğinden daha etkilidir her zaman...
her boş anında kullandığın programın araçları ile uğraş. gerekirse programı boz, tekrardan kurarsın hiç mühim değil.bol bol dışarı çıktığında sağında-solunda bir ambalajın üstünde, gazete-dergi reklamlarında ki tasarımlara bak, sana eksik gelen yönlerini bul, aklına not et.. günü gelince bir iş yapınca fazlalık katmış olursun..
Ayrıca zamanında yazılımcı bir abimin beni sinirlendirmek için alıntısı vardı..
'good artists copy, great artists steal' -Pablo Picasso
Umarım güzel başarılar elde edersin..
Cevabınız için teşekkür ederim hocam, peki tavsiye edebileceğiniz bir eğitim seti vs mevcut mu ?
Dw eğitim seti / ps eğitim seti satanlar var web tasarım diye.Bizim aradığımız tek bir siteyi 7 saatte bitiren değil, sürekli farklı site tasarımlarına değinen eğitim cdleri.