Şikayetci olduğunuz firmada hata bulmuyorum...
Reseller hosting bölümüne girin öyle bir fiyata reseller veriliyor ki yıllık 1 TL reseller var..
Sizde bunlar gibilere kanıp gidiyorsunuz.
Yaklaşık 4 yıldır bu sektörün içindeyim asla ve asla R10 üzerinden kampanya yapıp girmedim. Bir firma %70 veya %80 üzerinden indirim ile kampanya yapıyorsa o firmanın bitmesi yakındır demek...
Size önerim gidin yıllık 100 - 200 - 300 verin reseller alın başınız kulağınız rahat olsun.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:28:08 -->-> Daha önceki mesaj 14:26:35 --
Destegini esirgemeyen, yardimci olabiliriz diyen herkese cani gonulden tesekkur ederim.
Daha onceden de bir cok servis kiraladim. 20gb.org var arda karabel taniyan muhakkak vardir.
Yakin zaman da devam etmeyrcegini soyledi ama herkesin sitesini tasimasini bekledi.
Demek istedigim su ki arda ADAM gibi soyledi ve dogru bir sekildr kapatti.
Ama noxservers paralarimizi aldi ya da caldi isine gelmedi ve kapatiyorum dedi.
Kendisi biliyor mu acaba basinin ne kadar belada oldugunu. Anladigim kadari ile arabasi varmis. Hayatim boyunca bir insana bela okumus degilimdir. Fakat yasattigi bugun icin HAKKIMI HELAL ETMIYORUM.
Eger ki yaptigi hatalari telafi edemeyecek ise omur boyu olsa da savcilikti sikayetti ugrasicam. Birlikte olacagimiz insanlar lutfen skype de eklesinler
gorkemuluser@gmail.com
Iyi calismalar herkese.
Sunucuyu aldığı firma ile görüşün aranızda sunucu parasını toplayın yada rica ettirin size 2 saatlik açsın tüm yedeklerinizi alınız...
Savcılık ile uğraşırsan en fazla iflas ettim diyecek konu kapanacak...