Yahu arkadaşlar ne kadar zamandır olacak olacak diye geçiştiriliyor. Tamam arkadaş iyi niyetli olabilir. Kişisel olarak baktığınızda kayıplar az olarak gözükebilir. Ancak arkadaş tarafından düşündüğünüzde bu programdan ötürü büyük bir gelir sağlamış gözüküyor. Mesajlara bakıldığında çok sayıda kişi satın almış.
Bugün/yarın dene dene ne kadar zaman geçmiş aradan farkında mısınız? Süresiz olarak anlaştığımız program çok da uzun bir süre yayında kalmadı, uzun süre faydalanamadık. Sizi bilemiyorum ancak ben mağdur kaldığımı düşünüyorum.
Özel işleri olabilir o konuda herhangi bir sözüm zaten olamaz. Ancak günde 1-2 saat kendinden feragat ederek sistemin tekrar aktif olabileceğini umuyorum. Haftalar/aylar alan bir çalışma mı ki bu kadar zamandır eksikler giderilemiyor.
Konu sahibinin durum hakkında kesin ve net bir bilgi vermesini rica ediyorum. Aksi takdirde mağduriyetimi ilgili kişilere bildirip, gerekenin yapılmasını rica edeceğim.
Bende katılıyorum size.
Kesin ve net bir tarih verilmeli! Arkadaş herkesi skype adresine yönlendiriyor ama ben skype dan detaylı bilgi almak istemiyorum! Hizmet zaten ortada, aktif olması kâfidir bizim için.
Tek mağdur olan ben değilim, benim önerim ile onlarca müşterim de satın aldı bu hizmeti ve ben onlara karşı kendimi sorumlu hissediyorum!