CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazıları gerçekten yardıma muhtaç onlara yardım ediyoruz, insanız bizde.

Çoğunluğu kamptan kaçıp merkezde dolaşıyor. Görmenizi isterdim. Sakallı, askeri pantolonlu, belde silah. Köylerde dolaşanlarda ceket altında Ak-47 taşıyanları gördüm.

En lüks restoranda yemek yiyip mekan sahibine "Git Tayyip'ten al yemek parasını" diyerek çıkanlarına rastladım. Aynı şekilde dolmuşlarda, otobüslerde bunu yapanlarada rastladım.

Alevileri keseceğiz diye sokak ortasında bağıranıda gördüm, sırf arapça konuşuyor diye birine saldıranıda.

Hastanede doğum yapıp, doktor Alevi diye hastaneden kaçıp polis neden kaçtın dediğinde beni öldüreceklerdi diyeni gördüm.

Alevi doktorlar beni tedavi edemez diyerek doktoru darp edenler var.

Gezi parkı olaylarında hiçbir sebep yokken polise taş atanıda gördüm, polis yeleği giyip halkı dövenide.

Sınırdan son model bentley, bmw, mercedes ile geçen sığınmacılar(!) var. Bizzat şahit oldum. Neden burdasın dediğimde: Para var, ev var. Hemde bedava. Niye gelmiyim? dedi bir tanesi. Yanında 3 sarışınla sınırdan geçti kampa gitti. Altında BMW.

İşyerime geldiğinde bana derdini anlatan vardı. Allah belasını versin onların dedi bana. Ticaret yapıyormuş. Zorla kampa getirmişler. Aslında bizim köyde bir şey yoktu dedi. Fareler gitmeyeni kurşuna dizmekle tehdit etmiş.

Kamplarda havaya uçanlar var. Basın bilmez. Füze filan değil. Bomba hazırlarken havaya uçanlar.

Kısaca üç tip sığınmacı var:

1-) Gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar. Her zaman kapımız açık.
2-) Fareler ve kemirgenler. Dövemezsiniz, hakaret edemezsiniz. Suçlu çıkarsınız. Ama onlar sizi öldürebilir. Gelmesinler.
3-) Zorla gelenler. Onlar zaten ilk fırsatta geri gidiyorlar.
Aynen durum bu bizim burada polise taş attılar sonra polise katıldılar öyle bir hal var yani.

Ayrıca yardıma muhtaç olanlara biz yardımcı oluyoruz.Ama sakallılar var gerici bunlar fareler işte hepsi şehirde dolaşıyor.