site üzerinden destek talebi yapılmamıştır direk mail üzerinden talepte bulunulmuştur.
sanalpazardan satın aldım ödeme kargo beklıyor anında çıkmıştır cunku benım hesabım sanalpazar için onaylı olup hemen onaylanabılır. ilgili arkadasın sanalpazarda online olması durumunda hemen onaylanmış tema alınmıştır.
bu esnada arkadasın soledıgı gıbı hıc bır sekılde botların çalısıp çalısmadığı hakkında bılgi verilmemiştir. gerı odemenın yapılıp yapılmayacağı hakkında da bılgı yer almamaktadır.
bana verilen bilgi alttakı gibidir. hesap bilgilerini versem hemen kurulum yapılacak
Merhaba ben cinewp.com'dan SENCER YILMAZ. vermiş olduğunuz siparişte ftp bilgileriniz yer almadığı için kurulum işleminize başlayamıyorum
ftp bilgilerini verip bizimmi kurmamazı istersiniz yoksa gerekli dosyaları size mail olarakmı gönderelim?
Site üzerinden destek talebi oluşturulduğun da yanıtlanmayan destek talebi bulunmamaktadır.
Temayı sanalpazardan satın aldıysanız ve ödemeyi 48 saat sonra onaylarsanız tema dosyalarını 48 saat sonra alırsınız.
Botların şuan için çalışmadığı hakkında bilgi size kesinlikle verilmiş olmalıdır. Ve size şu seçenek sunulmuştur onaylamadıysanız iptal edin veya ödemeniz lisans kesilmeden iade edilsin. Aksi taktirde lisans kesildikten sonra ödeme yapılmaz diye.
Botlar ile alakalı güncelleme çıkacaktır. Dizi botlarının veri çektiği siteler yayında değil şuanda siteler kapandı sağlıklı içerik sunan siteler üzerine yerli dizi botu yazılmıştır yabancı için bir kaç site üzerinde çalışmaktayız.