Hocam son bir kaç aya veya en fazla bir yıla bakıp yorum yapıyorsunuz ısrarla. Gidin kumda oynayın diyeyim de belki konudaki ilk mesajı okuyup bir perspektif kazanırsınız konuyla ilgili.

Ayrıca bu konu haftalık altın fiyatları ile ilgili yorum yapma konusu değil ki. Ne diye her gelen altının bir hafta veya bir ay sonraki fiyatını yazıyor anlayamıyorum. İnsanların bakış açısı bu olunca yıllar boyunca yastıklarının altına koyup hayal kuracakları bir atıl yatırıma da sahip olmuş olurlar..

Saygılar..
kardelenkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam nasıl ons 250-500 usd olabilir dersiniz aklıdan uzak bir yaklaşım bu. Şuan maliyeti ne altının biliyor musunuz?

Dün suriye dedim bugün ons 1432 yi denedi. Herkes biliyor ki altın yükselecek. Bunu düşünmeyenler ise kar satışları ile hafif düşürüyor onsu. Ama her sabah kalktığımızda avustralya, tokyo, pekin öyle demiyor.

Amerika hala altın alımı yapıyor, alım yapmadığı zamanlarda bile satmıyor.

Tv lerde ons 1000 dolar olacak diyenler hep profesör finans uzmanları idi. Ama öyle öngürüler yıkıldı. Dünya da olan en ufak bir değişim ons ve doları ortak olarak yükselişine neden oluyor.

Benim görüşüm altın 100 ü görecek 2 ayda bakın ne oldu? Şuan 755 gr var hala bekliyorum.

Not: yatırım tavsiyesi değildir.