_CeXBeN_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç bir işe yaramıyor boş bi araç . Var derdirtmek için yapılan bi araç
Araç işe yarıyor, yani buraya eklediğiniz linkleri google yok sayıp, sizi filtreden çıkarıyor..

Bizzat kendim yaşadım.Ancak buradaki arkadaşlar ısrarla web master tolol -> sitenize bağlantılar kısmında reddettiği linkleri hala gördüklerini söylüyor. Bundan sorun yok, sistem böyle çalışıyor.

Yani sen o linki reddettiysen, orada gözükmesi seni ilgilendirmez. Bu durumla ilgili olarakda yabancı forumlarda şu fikir yaygın...

Google botları, taradığı sitelerde bir backlink bulursa bunu direk buldukları sitenin SİTENİZE BAĞLANTILAR bölümüne atıyor.. Buldukları bu linkleri, gidip o sitenin reddettiği bağlantılar txt dosyasında varmı ? Varsa eğer ben bunu göstermiyim gibi bir teknoloji google Bot sistem kaynaklarını en az %50 yukarı taşıması anlamına geliyor.

Milyarlarca siteyi tarayıp, birde her sitenin disavow dosyasına bakacak oradan karşılaştıracak yok varsa eklemiyecek yoksa ekleyecek, bunlar dile kolay işler.

Yapılırmı yapılır ama Google bunun için şuan kaynak ayırmıyor, ben gördüğümü eklerim.. sonra listedekileri yok sayarım diyor.Ama gösteririm..

Bunu Matt Cutts amca bir videosundada söylüyor.. Yanında bir lavuk ile konuşurken üstüne basa basa söylüyor,

Önceliğiniz mutlaka linki kaldırmak olmalıdır, mevcut şekilde linki kaldırmadan Reddetmek son çaredir ve sorunsuz olmayabilir. Google botları bir sitede linkinizi bulduğunda bu linki olumlu olumsuz değerlendirir, reddetme daha sonra devreye girer diyor. Yani Gurban oliyim şu linkleri kaldırtın, reddetmeyin gözünüzü seveyim diyor..

Bizde Linki alırken alıyoruz bakıyoruz gerilemeye başladık, hadi reddet.. Kardeş zaten R10'dan sen aldın linki PM at kaldırsın. Niye reddetiyon..?