BotBeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz kimsenin bilmedigi seyleri biliyorsunuz sanirim.Bizi aydinlatin da bilelim .Teori uretip sonra gercek diye inaniyorsunuz .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Öncelikle saygımı sürdüreceğim.Ben kimsenin bilmediği şeyleri biliyorum demedim sadece gözlerimi açıp etrafıma bakıyorum.

Siz olayları neden bu kadar cahilce bakıyorsunuz ben onu merak ediyorum ya.

Olay şundan ibaret.

Filistinde savaş oldu biz o kadar destek verdik ölenlere karşı yaslar tuttuk ölenler kimdi ? - Müslüman kardeşlerimiz.

Libya'da katliamlar oldu sözde Arap baharı olayları yine ABD yaptı Libya'da ölenler için yas tuttuk kuzenim son anda havaalanına yetişti ve 1 hafta savaşın ortasında kaldı son anda bir tane uçağa bindi kaçtı oradan ne oldu ona şimdi işsiz kaldı onun gibi binlerce hatta milyonlarca kişi işsiz ve evsiz kaldı ve binlerce kişi öldü.

Bunları kim öldürdü Kaddafimi öldürdü Hayır! Kaddafi halkına istedikleri her şeyi yaptı bu olayları arkasında yine ABD var.Orada ölenler kim yine Müslümanlar.

Tunus ve Yemen'de de aynı olaylar oldu ölenler yine Müslümanlar.

Gelelim Mısır'a, Mısır'da olaylar oldu halk yönetimin değişmesini istedi ve değişti yerine farklı bir yönetim geldi.Halk ilk başta memnun hatta harika istediğimiz bu dediler ama 1 günde o yönetimide indirdiler.Sonra sahaya inen cihatcı sahte müslümanlar geldi.Onların silahla çatışma yarattıklarına dair onlarca fotoğraf var şu an onları koymayacağım...Sonra R4BİA işareti geldi yeni bir haraketmiş ALLAH ALLAH bu haraket yine bu sahte gerici katliam yapan müslüman kardeşlere destekti neyse boş verin orayı kısacası ölen kim bunun cevabını vermekten bıktım ama ne yazıkki yine Müslüman kardeşlerimiz.

Geleli Suriye'ye ben Hatay'dayım oraya günde yüzlerce kişi sadece merhaba demek için girer çıkardı.
Suriye'de Esad insan öldürmedi mi evet öldürdü ama halkınımı öldürdü HAYIR!!! orada katliamları yapan ÖSO ve Elkaide yanlısı militan şerefs***** öldürdü.

Sonra bir kimyasal çıktı ortaya hemen Türkiye ne dedi kimsayalı atan ESAD yalana bak ya kimyasalı atan Elkaide ve ÖSO buna dair onlarca video var fotoğraf değil video araştırabilisiniz.

Sonra ne dediler kimyasalı kim attıysa attı Suriye'ye müdahele lazım.Bunu demesi basit bende derim R10'nun kapatılması lazım.Diyeceksinizki ne alaka çok alakası var.

R10 kapanırsa birçok kişi işsiz kalacak.
Suriye'ye müdahele gelince binlerce kişi ölecek BOP projesi 1 adım ilerleyecek.Müslümanlar ölecek savaş ülkemize gelecek direkt olaran sınır bölgelere girecek belkide biz Hatay'lılar veya Antep'liler veya Urfa'lılar bu sırada can çekişeceğiz başka yerlere göç edeceğiz.

Kısacası bu kadar saf olmayın gözlerinizi açın yetti artık bu zulümler....