Yazarsam başka biri alıntı yapıp tartışaya çekecek o yüzden fazla yazmıyorum. Fakat bazı noktalara katılmıyorum yazdıklarında. Ayrıca o videoları kimler servis etti çözemedim. Uyarı yapılmadan asla bombalama yapılmaz. Sivil gösterilip silahlı çıkan yüzlerce kişi var. Kendilerinin öldürüp bölgeye taşıdığı yüzlerce insan var.
TR hükümetine yakın bir hükümet demişsin. Şu anki hükümette yakındı. Acaba kim döndü?
Tartışma çıkmaması açısından daha fazla yazmayacağım yanlış anlaşılmasın.
Esed ne zaman bize yakın oldu Hocam ? Göstermelik muhabbetler dışında hiç bir zaman yakın değildiki. Yarın birgün dediğim gibi olaylarda yine arkamızdan vuracak ilk kişilerden biri olurdu. Çünkü Tüm Arap Ülkelerindeki Diktatörler Dış güçlerin atadığı adamlardır bunu herkes biliyor. Herzaman kim güçlüyse onun yanında olmuşlardır. Apo yu bile yıllarce beslemiştir. Daha geçenlerde bile şırnaktaki şiddetli çatışmalarda Bahozu yönlendiren yine Esed ve parasıydı. Sadece oturduğumuz yerden siyaset yapmakla olmuyor. Bakın dediğim gibi Irakta karışmadık neler oldu burda karışmasak neler olacak. Yani girsen bir dert girmessen bir dert. Neyse dediğin gibi uzatmayalım daha fazla zaten haberler canımızı yeterince sıkıyor. Birde biz tartışıp sıkmayalım canlarımızı Saygılar.