Katagorileri : Güzellik - Sağlık- Örgü modelleri- Dekorasyon - Moda

tema değiştirilerek gelir 100$ üstüne çıkabilir çok daha önemli bir siteye yöneldiğim için bunu satıyorum.

550 konu hepsi orjinal 1 adet kopya konu yoktur. konular ortalama 400-500 kelime sadece konular bu parayı geçer.

Site adresi: PM ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 1500 TL.
Sitenin aylık getirisi: 50$ - 84$
Sitenin açılış tarihi: 24.12.2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Moda, giyim, Örgü modelleri, Sağlık, Güzellik
Günlük hit sayısı, kaynak link: 600-1000 değişken
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 9 ay - Pr:1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey dahil.
Hosting dahil midir: 1 hafta idare edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet. 100tl lisanslı tema
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır.

Sormak istediğiniz herşey hiti ve aylık kazancı son 3 aya göre aşağıda resimlerde görebilirsiniz.

Siteyi alacak arkadaş footerda 4 adet link var şuan için 2 ay daha kalmaları gerekir birde 4 yada 5 adet tanıtım yazısı var alan kişi bunlarıda silmemeli.

Sitede orjinal 541 adet yazı mevcut ve neredeyse 2 aydır hiç konu girilmiyor

konular ortalama 400-500 kelime sadece bu konuları yazdırmanız dahi bu tutardan fazla tutar. bu site için sadece 1 kez 1 haber sitesinden tanıtım alındı onun dışında footerdan link veya tanıtım yazısı alınmadı şuan için hiti 700 civarı gecen ayın sonuna doğru 1200lere çıktı ilgilenirse kısa sürede patlayabilir. Başka projem var ondan buna zaman ayıramıyorum çöp olmasın diye satıyorum.

Normalde tanıtım yazısı almayla uğraşsam 150-200 tanıtım yazısı alınabilir fakat benim daha önemli projem var alan kişiye gerekirse diğer projemi gösteririm bu yüzden bu siteyi satıyorum lütfen gereksiz yere merak için mesaj atmayın.

Analiytics hit verileri

Son 3 aylık ve tüm zaman kazancı.

HAZİRAN KAZANCI

TEMMUZ KAZANCINCI

AGUSTOS AYI AYIN 26 SINA KADAR OLAN KAZANÇ

01 ŞUBAT VE 26 AĞUSTOS ARASI TAM KAZANCI