Ciddi alıcılar lütfen dikkatli okusun.

Site hedef kelimesinde 2-3. sayfalarda yerdeğiştirmektedir. Altın fiyatları sitesidir. Bu alanda olan kişilerin hepsi siteyi bilmektedir. Sitenin özgünlüğü şuan ilk sıradaki sitelerde bile yoktur. Kendi mesleğim olduğundan rahat içerik girebilmekteyim. Alacak kişi backlink çalışmaları ile sıralamada yükseltmek için zorluk çekmez çünkü özgünlüğün dibinde bir sitedir. Site ile ayda 600$ kazandığımda oldu. Fakat son aylar 100 120 dolar civarında seyretmektedir. İlgi oranım da azaldı. Nedeni ise oyun sitelerine yönelmemden kaynaklıdır. Bu siteyi satış nedenimde hem nakit ihtiyacı, hem de başka sektöre geçiş yapmamdan kaynaklıdır. Alacak kişinin asla pişman olmayacağı kalitede ve düzendedir. Domain .com uzantılıdır. Dmoz dizinde kayıtlı nadir altın sitelerindendir. Ek olarak yandex news kaydı da bulunmaktadır. Geçtiğimiz ay 4000-5000 gibi tekliflerle gelenler olmuştu hiç oralı olmamıştım bunuda bilmenizi isterim.

Fiyat tektir sondur. Hit düşük, gelir düşük vs gibi şeylerle pazarlık için gelmeyiniz. Site gördüğünüz göreceğiniz en temiz ve özgün sitelerden birisidir. Bu alanda projesi olanların 1 dakika bile düşünmeden alabileceği sitedir. Burada şimdiye kadar çok site satmışımdır. Sattığım kişiler parasını herzaman çıkarmıştır ve çıkarmaya devam etmektedir. Kimse kalkıp zarar ettim diyemez sattığım siteden. Çünkü beni mahçup edecek site satmam kolay kolay.

İstenen Fiyat: 3000 TL

Site adresi: Sadece Telefon No
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):
Sitenin aylık getirisi: Son ay 30 40$ getirmiştir. Önceki aylar 100-120$ortalama. 600$da gormustur.
Sitenin açılış tarihi: 1 Yıl
Kategori, sitenin içeriği nedir: Altın
Günlük hit sayısı: 500-600 Ortalama
Ziyaretçi kaynağı: %100 Google Arama Motoru
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 - 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Hayır fakat taşınana kadar istenilen süre kadar müsade edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok