Haberlere bakıyordum da üzüldüm, malum Ortadoğu, insan canının beş para etmediği yer, aynı inanç, etnisitede olanların birbirine kıydığı, kapitalistlerin haritada gördüklerinde, gözlerini $ şekline bürüye o altın topraklar...
Suriye'deki doğruluğu netleşmemiş kimyasal saldırı için Amerika düğmeye basmışmış.Fransa da ona destek verecekmişmiş..
Dünya insan hakları savunucuları mı bunlar, kim ?
60 sene önce Hiroşima'ya atom bombasını atanlar mı karşı kimyasal silaha ya da 50 bin Cezayirliyi sömürüp sonra da katleden Fransa mı? Dünya'yı sömüren İngiltere mi? Bosna'daki katliamı tanımayan AB'mi ? Bunlar mı insanların kurtarıcısı ? Irak'a Amerika özgürlük mü getirdi ?Amerika bugüne kadar insanlık için ne yaptı da bugün katliamı kınama hakkını, müdahale hakkını kendilerinde buluyorlar? Neden hep Ortadoğudaki savaşlarda Amerika müdahale ediyor da daha geçtiğimiz yıllarda Gürcistan savaşında amerika kılını kıpırdatmadı. Bu adamlar petrole bu kadar mı aşık bu kadar mı para bürümüş gözlerini.
Neyse çok üzüldüm. Umarım olası bir savaşta Türkiye bu ülkelere lojistik destek sağlamaz tabi imza attığı anlaşmalara kafa tutabilirse...
Konu tartışmaya çekilmezse sevinirim. Barış bizlerle olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=t0c9jxO0gnI