Afedersin Kuran'da ne soyluyor acikca? Hic okudun mu sen Kuran'in turkcesini? Seriat hakkinda ne biliyosun? Belli ki hicbisey.Ayrica Allah tarafindan devlet buyuklerine boyle bi hakkin verildigini nereden cikardin? Devlet buyukleri halk oylamasiyla secilir unutma.
Sen simdi bana okulda kizlara bakmadigini mi soyluyorsun? Kac yasinda oldugunu biliyorum,boyle atarlanmana gerek yok,oyle unlem koymayla kendini haklida cikaramazsin malesef.Allah sana kimseyi git durduk yere oldur demiyor.Diyet denen bisey var,bilmiyosun madem once arastir ogren.Allah her kulunu sever,neden zarar gormesini istesin? Mantikli mi sence? Birine verdigin zararin karsiligini zaten oldukten sonra alacaksin Kuran'a gore.Kulaktan dolma ordan burdan duyma bilgilerle gelme bana lutfen.
sen konuyu bambaşka bir yere çekmişsin hocam

Allah her kulunu sever elbette ama suç işleyene de cezasını verin der. Kur'an da yazmaktadır şeriat kanunları tabii bir ana yasa gibi değil ama açıkça söylenmiştir. Kimseyi durduk yere öldürün demiyor zaten, suçlulara cezasını verin diyor ben bunu söyledim, ve bakarsan yorumumun sonuna da bu video hakkında bilgim yok dedim sadece şeriattan muhabbnet açılınca dahil olmak istedim..