Tabii ki bu hakkı bana değil devlet büyüklerine Allah veriyor. Kur'an da açık açık söylüyor (anlayana). Allah'ın koyduğu kanunlara, yasalara karşı gelmek Allah'a karşı gelmektir. Ne demek müslüman olursun da bu kadar fanatikliğe gerek yok ! Sen bu dünyaya ne için geldin kardeşim onu araştır önce. Evet kadınlara bakmak günah fakat o reklamlara isteyerek mi bakıyorsun ? Birden karşına çıkıyor. Tabii senden bu soruya evet cevabını vermeni beklemek yanlış olmaz sanırım..
Afedersin Kuran'da ne soyluyor acikca? Hic okudun mu sen Kuran'in turkcesini? Seriat hakkinda ne biliyosun? Belli ki hicbisey.Ayrica Allah tarafindan devlet buyuklerine boyle bi hakkin verildigini nereden cikardin? Devlet buyukleri halk oylamasiyla secilir unutma.
Sen simdi bana okulda kizlara bakmadigini mi soyluyorsun? Kac yasinda oldugunu biliyorum,boyle atarlanmana gerek yok,oyle unlem koymayla kendini haklida cikaramazsin malesef.Allah sana kimseyi git durduk yere oldur demiyor.Diyet denen bisey var,bilmiyosun madem once arastir ogren.Allah her kulunu sever,neden zarar gormesini istesin? Mantikli mi sence? Birine verdigin zararin karsiligini zaten oldukten sonra alacaksin Kuran'a gore.Kulaktan dolma ordan burdan duyma bilgilerle gelme bana lutfen.