Site adresi: Pm ile verilir
Sitenin aylık getirisi: Resimlerde mevcut.
Sitenin açılış tarihi: 10 Aylık Site
Kategori, sitenin içeriği nedir: Memur Sitesi
Günlük hit sayısı: Resimde mevcut.
Ziyaretçi kaynağı: % 96 GOOGLE
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10 Aylık , PAGERANK 3 , ALEXA 320K
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: EVET
Hosting dahil midir: Bir süre idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet ( WORDPRESS )

NOT : Site 10 aylıktır. Çoğu aylar aylık 300 tl ortalama kazanç sağlamıştır. Tanıtım yazıları ve linkler hariç. Şuanda 11 link bulunmaktadır. Linkler 50 tl den satılmaktadır. Ağustos ayı 9 günlük bayram tatili girdiğinden dolayı ziyaretçi ve adsense bu ay düşük olmuştur. 40 tane tanıtım yazısı aldım şimdiye kadar, ,tanıtım yazıları alırsanız size fazladan ek gelir olur. 3 Aylık 50 tl ye link satışı ortalama size aylık 150 tl ek gelir sağlar, bunlarda adsense dışında tabi, buna adsense gelirlerinide eklerseniz ortalama 500 tl gelir sağlarsınız. İşe girdiğimden dolayı siteyle ilgilenemedim. Ama zamanında çok iyi emek verdim özgün yazılar yazdım, Halen o özgün yazılardan gelen hitler vardır. Site 16k hiti görmüştür. Sürekli alımı olan bir kaç iş grubundan yüksek hit gelmektedir. ADSENSE GELİRLERİ VE HİT BİLGİLERİ RESİMLERDE MEVCUTTUR. Site uzun bir süre 3k hit çekmiştir. Oldukça kaliteli linkler aldım siteye, halen süresi bitmeyen linkler vardır. Yaklaşık 20 tane tanıtım yazısı ilede sitenin hitini yükselttim. Şuanda sitede 11 adet link var bunların çoğu bir ay içinde süresi dolacaktır. Resimlerde tüm detay var. Daha fazla detay isteyen bana ulaşsın. Lütfen almayacaksanız pm istemeyin.

SAYAÇ BİLGİLERİ

ADSENSE KAZANÇLARI - MART AYINDAN BAŞLAYARAK

ADSENSE ÖDEME TABLOSU