Hayır hocam henüz gelmedi, evet çoğu kişinin başına gelmiştir.
İnsan bir kişi üzerinde hayaller kurup onun gerçekleşmemesi insana çok dokunuyor.
Eğer bu kişi gerçekten sevmiş ise yarasıyla birlikte kalbinin bir köşesinde ömrü boyunca yaşamak zorunda kalabiliyor ne yazıkki.
hiçte öyle birşey yok... herşeyi göze aldığım birisi vardı... onun için 3 e tek kavga ettiğim mideden ve karaciğerinde rahatsızdı.. defalarca nakil teklif ettiğim birisi vardı... ayrıldık.. oturdum bir düşündüm... dedim farzetki çok sevdiğin bir arkadaşınla tartıştın ve küstün oturup ağlarmıydın ? yok... ya da o şimdi senin için oturup ağlıyormu ? bilmiyorum ama ağlamıyordur heralde... peki üzülsem ağlasam zırlasam geri dönermi ? yok... bunun kime zararı olur ? bana... diye düşünerekten, hayatımı yaşamaya karar verdim... ayrıldıktan sonra 1 kere bile ağlamadım zırlamadım.... senin yaptığını bende yaptım ileride pişmanlık duymamak adına.istemedi. efendiliğimizi ağır başlılığımızı koruduk. arkasından sürünmedik. dimdik ayaktayız allaha şükür... sonuç olarak üzülen kim ? o.. profilinde üzgün durumlar paylaşan kim ? o....
ha bazen banada geliyorlar. 2 dk hüzünleniyorum sonra kaldığım yerden devam...
pes etme.. bırakma kendini... hayatını yaşa...