Bambaşka Bir deneyime Hazır Olun!

Yüzlerce Satan Beauwp Wordpress Temasından sonra en az aynı kalitede, bir kadın portalı için yapılması gereken en kaliteli wordpress temasını yaptık...

DEMOLAR

Daha Önceki satış konularından anladığım kadarıyla çok fazla tema özelliğiyle bir sürü yazıyla boğulmak istemiyorsunuz. O yüzden kısa ve öz tutuyorum tanıtımı.
Tema hakkında Ayrıntılı bilgi almak isteyenler şuraya buyursunlar..

Sık Sorulan Sorular:

S:Tema görünümü çok geniş olmuş.
C:Panele 1200 ve 960 px boyutlarından birini seçebileceğiniz bir özellik yerleştirdik. İsterseniz 960px genişliği kullanabilirsiniz.

S:Tema da şifreli kod var mı? Değişiklik yapabilrmiyiz?
C: Tema içerisinde istediğiniz değişklikği yapabilirsiniz. Sizi ilgilendirmeyen fonksiyon dosyaları şifrelidir.

S:Pembe renk dışında bir alternatif var mı?
C:2. versiyonla birlikte 5 adet renk seçeneği daha gelecek.

S:Beyaz arkaplan hoş durmamış değişebilir miyiz?
C: İstediğiniz rengi istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Tema panelinden tüm renkler düzenlenebiliyor.

S:Mobil Menü Nedir?
C:Küçük ekranlar ve telefonlarda kullanılan mobil menüdür. Ek bir özelliğe ihtiyaç olmaz. Telefondan girince görünür.

S:Responsive Nedir?
C:Bilgisyar ekranın çözünürlüğüne göre şekil alabilen bir tasarımla kodladık.

S:Diğerlerinden farkınız nedir?Neden Pahalı?
Cevaplar;
1-) HTML5 tasarım diye yutturup HTML5 ile alaksı olmayan bir tema satmıyorum. %90 itibariyle HTML5 in tüm taglarinden yararlandım.
Örn: (figure,caption, section, aside, vb..)
2-) SEO programları kullanarak demo sitenin hızlı yüklenmesini ve yüksek puan almasını sağlamadım. Hiçbir seo cache vb eklentiler kullanmadan demodaki aynı kaliteye sahip olacaksınız.
3-)Sizi hiçbir tasarıma zorunlu bırakmıyorum. Canınız sıkıldığında sürükle bırak yöntemiyle istediğiniz sayfaları oluşturun. Hem siz mutlu olun hem de ziyaretçileriniz aynı tasarımdan sıkılmasın.
4-) CSS tasarımın içine iki wp tagi ekleyerek wordpress teması yapmadım. Fonksiyonel ve hızlı bir sisteme sahip tema yaptım. Tüm temalarımda kullandığım kendi framework'ümü daha da geliştirerek hizmete sundum.
Temayı kurduktan sonra hiçbir ftp programına ihtiyacınız olmayacak.
5-)Bootstrapı entegre edip bırakmadım. Size özel güzelleştirmeler yaparak yazılarınızın içerisnde bootstrapın tüm nimetlerinden yararlanabileceğiniz kısakod bölümü oluşturdum.
6-)Sorun çıkmasın diye 1 hafta boyunca denemeler yaptım. Yapacağınız tüm tasarımlarda sorunsuz hizmet alabilmeniz için uykusuz kaldım.
7-)Sizi seviyorum.

DEMO SİTE 1 | DEMO SİTE 2
1 Domain lisansı 100 TL
1 den sonra tüm lisanslar 50 TL'dir.
Ödemeler, Mesai saatleri içerisinde EFT yada
İşbank, Ziraat, Finans bak Havale olarak yapılabilir.

Kredi kartı ile satış için Paypal kullanabilrisiniz.

Her ikiside %5 komisyon ücreti ödersiniz.

İletişim:
Web:http://tcakir.com
Mail:tayfunckr@gmail.com