kantar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi PM İSTEYİN.

Kategori, sitenin içeriği nedir: Belgesel sitesi
Günlük hit sayısı:1300-1500 arası
Ziyaretçi kaynağı:Google yuzde90 yandex yuzde 10
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:5 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:evet
Hosting dahil midir:istenirse evet 1 yıl sınırsız sağlanır ücrete sadece 75 tl eklenır
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok

Siteyi satma nedenim
https://www.r10.net/google-adsense/11...-new-post.html

bu konunun beni çok düşündürmüş olmasıdır.
Sitenin hali hazırda epey bir adsense performansı var ama bu konuda bilgi vermek istemiyorum çünkü ben bu siteyi adsense kazancı iyi diye satmak istemiyorum.O yüzden bu konuda bilgi vermeyeceğim.

Site googleda çok iyi yerlerdedir.
Özellikle belgesel , belgesel izle, belgeseller,belgesel seyret kelimelerinde ilk 3. site arasında boy göstermektedir.

Adsense dışında ben net bir gelir elde edemiyeceğimi düşünüyorum ,adsenseyide kullanmak istemiyorum siteden temiz bir kazanç kazanamayacağım kanısına kapıldım.Bende site işlerinden elimi çekmek için satmak istiyorum.

Siteye 400 liraya yakın seo calısması YENİ yaptırılmıştır. Bu üstteki kelimelerin çoğunda ilk site oldugunu gordum bazen 2. bazen 3. bu sonucun bırkac hafta içinde ilk site olmasıyla nihayetleneceğini düşünmekteyim.

Alan büyük bir site almış olur.Çok emek verilmiş bir sitedir.Hali hazırda sitede çalışan insanlar mevcuttur.İsterseniz onlarla devam edebilirsiniz.

Ben bir sistem devreye sokmak istiyordum üyelerin kendi videolarını kendi kanallarına eklemelerı uzerıne ama onuda yururluge sokamadım.Alan kişiye isterse bu konuda bilgi verebilirim.

Seo çalışması bu siteyi 1 ay içinde 2500 lere cıkarabılır.Gerisi siteye bakarsanız olacaktır.

İstediğim Ücret: 1750 tldir.

iyi günler seo çalışmasını hangi üyeye yaptırdığnızı pm atabilir misiniz bende yaptırmak istiyorum da sanırım bu sitede iyi iş cıkarmıs