Bir çok makale okudum forex şirketlerinin müşterilerine karşı pozisyon açtıklarına dair
Fakat burada kafamı kurculayan bir şey var biraz benim mantığıma ters gelen birşey var
Bu konuda beni ve diğer okuyanları aydınlatacak biri beni çok sevindirir.

Şimdi diyelimki 1000 tane müşterisi olan bir forex şifrketi var
Bu forex şirketindeki müşteriler çeşitli sembollerde işleme girdi
Şimdi bu forex şirketi her müşterisi için ters işleme giremez diye düşünüyorum
Çünkü sembolün yönünü değiştirebilmek için ciddi bir miktarla ters işleme girmesi gerekiyor değilmi?

Şuda var hepsi için değilde bazıları için ters işleme girdi aynı şekilde işleme girenlerde olabilir bu 1000 müşteri içersinde aynı şekilde işleme giren müşteriler kazanmış olacaktır.
Bir kısmı kaybedebilir ama diğer bir kısmıda kazanıyor diyebilirmiyiz ?
O kazananlarda bir gün gelecek onlarda aynı ters işleme düşecekmi demeliyiz?
Buradaki tam mantık nedir ?

ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forex e bulaşmamanız için verilen bilgilerin büyük çoğu doğru, ben de bir ilave yapmak istiyorum.
ECN forex firmaları/brokerleri dışındakiler müşterilerine karşı işlem açarak zaten kaybedeceklerini analiz ettikleri müşterilerin fonlarına karşı sürekli kazanç elde ederler. Bir kısım *********** forex firması ise neredeyse müşterilerinin tamamı için gerçek piyasada hiç işlem yapmadan paralarının bitmesini beklerler. Yani koskoca forex firmaları yanılıyor olamaz girmeyin kardeşim işte...

Forex ile ilgilenen kişilerin neden bu işe girmemeleri gerektiği ile ilgili bir eğitim vermeyi planlıyorum. Yani forex ile ilgili size eğitim vereceğim ama eğitim sonunda forex e girmeyi düşünen 20 kişilik bir guruptan mümkün olursa tamamını vazgeçirmeye çalışacağım.

Yeterli katılım olursa 4 saatlik bir eğitim için 99 TL ücretle yakında ilan açacağım. 10 kişilik gruplar için eğitim vermeyi düşünüyorum. Forex'den bence en iyi bu şekilde kazanç elde edilebilir

Saygılar