Arkadaşlar niye ben yalnış anlaşılıyorum buradaki tek amacım netbilsis alan adlarını kullanan kişilere alan adlarını teslim etmek bunun dışındada herhangi bir amacım yok zaten , geçmişte netbilsis Firmasında çalışmış olduğumdan dolayı alan adı yönetimini yönetmeyi üstlendim lütfen kimse ardında başka bir şey aramasın eğerki geçmişte netbilsis firmasında çalışmış olmasaydım zaten böyle bir şeyi kabul etmezdim netbilsis müşterisi daha fazla mağdur olmasını elimden geldiği kadar yardımcı olmaktan başka birşey değil amacım ben zaten muahhemd beyi tanımıyorum kendisi alan adlarını al sen yönet dedi ( Geçmişte netbilsis firmasında çalıştığımdan dolayı ) kimse alan adlarından dolayı sorun yaşamasın dedi muhammed beyi daha önceden hiç bir tanımışlığım yok burada ne anlattıysam herşey kendisinin bana anlattıklarından ibarettir kimseyi savunmuyorum burada, ne yapıp ne yapmadığıda bilgim dahilinde değil zaten burda sanıldığı gibi bir ortaklık durumuda söz konusu değildir.

alan adı olanların alan adını teslim ediyorum lütfen başka bir şey aramayın arkadaşlar alan adı olanlar iletişime geçsin alan adlarını teslim edeyim