İlk olarak site filitreye girmiş olsa hiç bir sayfa listelenmez. Konular hala googlede ilk sayfada ki yerlerini koruyorlar ve sitenin infosu mevcut, Son zamanlarda bir backlink çalışması yapmadım. site 4 aylık bir site ayrıca site linki Diğer sitelerimden 2 aydır footer link ile destek veriyorum yaklaşık 8k backlinke sahip siteye hiçbir backlink çalışması da yaptırmadım. 2 gün öncesine kadar sorun yoktu ama bugün anahtar kelimelerin hiç birinde ilk 500 de bile olmadığımı fark ettim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:51:30 -->-> Daha önceki mesaj 12:47:27 --

waky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Aslında google ın gönderdiği mesajdan ziyade sizin sitenizi üst sıralara çıkarmak için ne gibi çalışmalar yaptığınız önemli. Durup dururken özgün yazılar girilen, spam backlinleri takip edilen ve engellenen, hacklink ve spama sokacak kadar alınan backlinklerden ve tanıtımlardan kaçınılan sitelerde genelde bu tür durumlarla karşılaşmıyoruz. Birde sormak istediğim anahtar kelimenizde istediğiniz yerde mi listelenmiyorsunuz yoksa google ın hiç bir arama sayfasında mı?(Yani 2. sayfa, 3. sayfa gibi)
Merhaba

Site için aşırı bir çalışmaya girmedim hiç bir zaman uzun süredir footer link veriyordum bir diğer sitemden ve girdiğim içerikleri ara sıra imleme yapıyorum. Birde auto poster ekletisi ile her girilen içeriği paravan bloglara otomatik imleme yapıyorum. Bunun dışında bir kaç imleme sitesine de ara sıra manuel imleme yapıyorum. Bir kaç gün önce sitenin ana sayfasında bileşenleri değiştirdim sanırım bu yüzden kelime yoğunluk oranı artmış olabilir ve bu yüzden kaynaklanmış olabilir mi? Çünkü bileşenlerde sadece site adı ile alakalı konuları gösterdim bu yüzdende anahtar kelimem ana sayfamda daha fazla yer almaya başladı ben bundan kaynaklandığını düşünmeye başladım çünkü başka bir işlem yapmadım