Doğru hatırlıyorsunuz ve güzel özetlemişsiniz. o harddisk yanarken benide yaktı çok önemli bir sitemi neredeyse 1 yıl geriye attı. Şahsen kalıcı bir iz bıraktı

SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır bu işi yapıyorlar sanırım, yıllar önce hosting hizmeti almıştım disklerinin yanması (arızalanması vs.) sonucu ben dahil bir çok kişi mağdur olup bir konuda sayfalarca yazı yazılmıştı sanırım şimdi yoktur o yazılar.Sıkıntı hiç yedeklerinin olmamasıydı.Suç kullanıcılara kendi yedeklerini almadıkları için kalmıştı ama satış konularında günlük veya haftalık yedek alınmaktadır diye bir yazı olduğunu hatırlıyorum.Butur için aklımda kalan o sıkıntılarının olduğu zaman konuda müşterilerle konuşma tarzı olmuş, nicki görünce o konuşmalar aklıma geliyor hep.Bir firma yetkilisinden beklenen konuşmalardan çok uzak sokak jargonu şeklindeydi.Umarım ozamandan bu zamana köprünün altından çok sular geçip işleri profesyonel yapıyorlardır.
Firmayı(kişiyi) karalamak gibi bir amacım yok, konu başlığındanda belli olduğu üzere görüşümü belirttim.
Çalışmalarında başarılar dilerim.