ne mahkemesi, ne el koyması, ne saçmalıyorsun arkadaşım sen..! sesimizi çıkarmadık diye bu kadar terbiyesizlik olmaz..!
adam sahte kredi kartı ile netinternet'e ödeme yapmış, banka parayı geri çekince osman haklı olarak parasını istiyor, bir ay bekliyor, parasını alamayınca da makinaları formatlayıp stoğa kaldırıyor. inanmayan varsa netinternet ticket sayfasının ekran görüntüsünü gönderebilirim.
bunun aksini söyleyecek adamın alnını karışlarım, bir daha da bu konuyla ilgili benim ismim herhangi bir şekilde geçerse, ismimi kullanana kesinlikle dava açarım.
+ up, problem bundan ibarettir, kimse kimseyi kandırmaya calısmasın, bir kaç alanadı aldınız diye kimseyi yanlıs yönlendirmeye hakkınız yok, heleki baska bir insanın üzerine suç yıkmanıza gerek yok, Firmanın neden kapandıgını sunucuların neden kapandıgını ben çok iyi biliyorum çünkü olay anı oradaydım.
sahte kredi kartı ödemelerinden ötürü sunucular kapandı.
ek olarak muhammed çetin yüzünden hala iki tane mahkeme var üzerimde. sizin muhammed çetin ile ortak oldugunuzu düşünmekteyim. alanadları sizin hesabınızda ise sizede deyecek ucu. dava süreci ile ilginen avukatıma bunu bildirdim @vatanbilisim