Merhabalar,
Ben
Akif YALDIR.
Yaklaşık 6 yıldır tasarım, 3 yıldır arayüz kodlama projeleriyle meşgulum. Freelance çalışırken aynı zamanda Uşak Üniversitesinde Matematik Bölümü okuyorum.
Geçen yıl tam bu dönemlerde @aorhan aracılığıyla Trendwp Şirketi ile ortak yaptığımız, TASARIM ve UI kısmını üstlendiğim TrendWebPortal temasını yaptık. Bu tema Trendwp Şirketinin çıkışında önemli bir etki yarattı. Portalın ön satışlarının erken açılmış olmasının ve
@ForsBey'in entegre vs konularda altyapıdaki sorgu gibi problemleri sebebiyle olumsuz etki yarattı.
Trendwp ile yaşadığım birkaç olumsuz sebepten, bundan yaklaşık 5 ay önce tüm payımı Yasin Altıntaş'a devredip bu sektöre farklı bir isimle, kendi temalarımla sağlam bir altyapıyla girme kararı aldım. Devir kararını temalarım hazır olmaya yakın gerçekleştirdim. 8 Temmuz 2013 de TrendTube, TrendMulti, TrendWebPortal temalarının tüm haklarını Yasin Altıntaş'a devrettim.
Yeni bir şirket adı altında daha önce ortak işler gerçekleştirdiğimiz, çok sevdiğim abim Ömer YÜCE (Norm Yazılım) ile birlikte
WPmanya Markasını oluşturduk. Bu şirketi kurarken düşündüğüm tek şey müşteri memnuniyeti oldu. Çok fazla şey analiz ettik, 6 ay plan yaptık. 5 adet temayı ve admin panelini
Berkay Geldec adına sahip o mükemmel insan sayesinde 1 ayda giydirdik tam anlamıyla. Çok hızlı çalıştık ve günde 1 tema çıkardığımız anlar oldu. WPmanya temalarını yaparken araya birkaç freelance iş serpiştirdik odaklanmak için. Farklı şehirlerde de çalıştık yanyana da çalıştık. Personel işçi ilişkisi hiçbir zaman yaşamadık, abi kardeş gibi herşeyimizi paylaşarak çok iyi işler çıkardık. Proje yönetimi tamamen bana aittir. Çok organize bir yapı oldu ve istediğimiz zamandan erken çıkışa ulaştık
Temaları yaparken tamamen esnek bir yapı ve kullanılabilirlik oluşturmaya çalıştık. Çok fazla insana bir anda ilgi gösterilmesi gereken bir iş olduğu için bu tür toplu satışlarda destek ihtiyacını en aza indirmek bizim de yararımıza olacağı için temalarda en ufak hatalara bile dikkat ettik. Sınırsız renk seçeneği, olabildiğince mobil ve tablet uyumluluğu konularına dikkat ettik. Temalarımız yeni yapı olan
HTML5
CSS3 ile ve RESPONSIVE yapı ile hazırlandı.
İlk girişimi sektörde ilk ve en iyi olan portal tasarımı mantığı ile yeni ve oluşmamış bir tema ile yapmak istiyordum. Forum temasını hazırladık, hiçbir eklenti ve hazır kod barındırmadan sadece fonksiyonlarla hazırlanmış olan Forum teması istemiştim. Berkay Geldec onu da başardı, ancak müşteri desteği yönünden sorun yaşama ihtimalimiz daha ağır bastı. Temayı teste soktuk, test aşaması tam anlamıyla bitmediği için bu tema ile satışlara başlayamadık. Tam anlamıyla responsive ve etkili bir yapıya sahip wordpress entegreli bir forum sistemini yakında satış sayfamızda göreceksiniz
Ana yapımızı çok sağlam oluşturduk, panelimiz ve temalarımız ileri derecede kullanışlı oldu. Tüm görüşleri ve düşünceleri dikkate aldık. Demo sayfalarımızda Feedback butonumuzdan tüm önerilerinizi dikkate alacağız.
WHMCS açısında ufak problemler yaşadık, satış sayfamızın tasarımı WPmanya tasarımından şuan bağımsız ancak yenilenmesi an meselesi

her an yeni bir sipariş sayfasıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.
İleride belli standartlar oluşturarak sayfamızda yayınlayacağız, bu sayede bu standartlara uyarak siz de WPmanya adı altında temalarınızı satabileceksiniz. Ancak WPmanya çizgisi kesinlikle bozulmayacak. Artık canımız sıkıldıkça tema yapıp yayınlayacağız

Hızlı bir gelişim süreci bizi bekliyor.
WPmanya EKİBİ
WPmanya'nın Yatırımcısı : Ömer YÜCE
WPmanya'nın Harika Coder'ı - (Gelgeç demeyin çok kızıyor

)
BERKAY GELDEÇ -
TWITTER -
FACEBOOK
WPmanya'nın Kurucusu, Tasarımcısı ve CSS'cisi :
Akif YALDIR -
TWITTER -
FACEBOOK