Merhabalar, 1-2 yıl öncesine kadar internet üzerinden para kazanmak için bayağı zaman harcamıştım çeşitli yöntemler denedim onları bu yazıda paylaşacağım..

1) web sitesi yapıp hitlendirmek eğer sabırlı bir şekilde sitenizle uğraşır ziyaretçi çekerseniz güzel gelirler elde edebilirsiniz.

2) backlink servisi, makale yazım servisi, logo tasarım, site tasarım , program yazma vss. servisleri sunarak para kazanma.. bunlar için bilginiz olması gerekmiyor biraz haşır neşir olmanız yeterlidir.

Freelance sitelerinde kendi backlink hizmeti verebilirsiniz sadece bu işle ilgilenen kişileri bu altta verdiğim sitelerden bulup uygun fiyata anlaşıp başkalarına satmak gibi.. bu tip siteleri bilmeyen çok kişi vardır..
www.freelancer.com
www.odesk.com
www.elance.com

ingilizceniz var ise yabancı webmaster forumlarında konu açıp iyi paralar kazanabilirsiniz.

yabancı web siteniz mi var ?

www.flippa.com
bu site potansiyel müşteri dolu olan ve hitli veya hitsiz sitelerinizi satabileceğiniz bir platform. adsense kazançlı siteleri incelediğinizde oldukça güzel fiyatlara satıldığını göreceksiniz. bu sitenin tek kötü tarafı sitenizi satışa koymak için 29$ diye hatırlıyorum bir ücret istiyor..

bu yazıyı internet para kazanmak isteyenlere yol göstermek amacı ile aklıma ne gelirse yazdım. ilgilenenler olursa detaylı şekilde tekrar düzenleyebilirim..