Hocam bu bahsettikleriniz mikro şeyler. O halde bende size biraz mikro bir takım bilgiler vereyim. Klasörlere ayrılmış .php dosyalarının amacı veri trafiğini azaltmak içindir. 100-200k lık bir sitede her sayfa için kazanılan 10-15kb bile çok büyük kazanç olacaktır. Bu nedenle kullanıcıya o anda ne lazımsa onu vermek gerekir, herşeyi değil. Sizin bahsettiğiniz yöntem "ne var ne yok index.php e salla gitsin" demek. Bana da bu mantık ters geliyor.
Bu eklentide 1 tane güvelik açığı veya bahsettiğiniz hata oluşabilecek bir durum göstebilir misiniz?
Son olarak eğer birisi sırf class yapısı ile yazılmadığı için eklentiyi yüklemeyecekse bu tür paranoyak birisinin bu eklentiyi kullanmasını bende istemem açıkçası.
Şunu da üzülürek belirtmek istiyorum sırf sitenize bağlantı vermek için konuya mesaj yazdığınızı düşünüyorum. Yine de teşekkürler.
Öncelikle amacım sadece yardımcı olmaktı bunu belirteyim. Siteme yönlendirme vs. gibi bir amaca ihtiyacım yok.
Birincisi eklentin çalışmıyor, çünkü tüm SQL cümlelerinde wp_ahmeti_wp_timeline tablo adını kullanmışsın ancak eklenti için oluşturduğun tablo adı her sitede xxx_ahmeti_wp_timeline gibi değişken bir isim olacaktır.
wpnonce kullanmadığın için site yöneticisini özel hazırlanmış bir linke tıklatarak istenilen bir kayıt silinebilir ya da istenilen bir bilgi eklenebilir.
Parçalı yapı, büyük projeler için mantıklı olsa da senin eklentin gibi küçük kodları farklı dosyalarda tutmak uygun olmaz diye düşünüyorum. Birisi class yapısı için değil, güvenlik problemlerin nedeniyle kullanmayacaktır.
Neyse sana eklentinle mutlu bir hayat diliyorum.