Merhaba,
VDS Sanal sunucu hizmeti için IPS Firewall hizmeti vermeye başladık. Bu hizmetimiz dahilinde IP başına hizmet alarak ağınızı Virüsler, trojanlar, exploit saldırıları, sql injection ve Backdoor saldırılarından network seviyesinde sunucunuzda bir işlem yapmaya gerek kalmadan hizmet alabileceksiniz.
Verilen Firewall hizmetinde ücretlendirme IP başına yapılmakta olup ücret aylık 50 TLdir.
Aynı şekilde standart Firewall hizmetimizi alarak bilindik SYN, juno, udp flood tarzı saldırılara karşı koruma sağlayabilirsiniz.
Firewall hizmeti hakkında bilgi için bizimle müşteri paneli vasıtası ile destek bileti göndererek iletişime geçebilirsiniz.
VDS Sanal Sunucu konusunda yeni bir servisi de şimdiden sizlerle paylaşmak sistiyorum.
Eylül ayında hizmete girecek SSD-VDS isimli yeni sanal sunucu hizmetimizde sanal makinelerinizi büyük bir disk alanı ile direk 1.5 milyon IOPS üretebilen SSD Storage üzerinde de barındırabileceksiniz.
Saygılar.