Merhaba,

Hangi müşterimizsiniz tam olarak bilemiyorum ancak, bize ulaşan müşterilerimizi bilgilendiriyoruz, Sistem otomatik olduğu için otomasyonumuz otomatik olarak Sanal Sunucunuzu askıya alıyor, eğer ödeme durumunuz o an için yoksa bize bilgi verdiğinizde zaten kullanıma tekrar açıyoruz, bu bizim insiyatifimizde olup tüm müşterilerimize uyguluyoruz.

ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaptı kaçtı mı oynuyoruz bro
Fatura dahil attığın 1 tane bildirim yok ama ay doldu diye tak kesmişsin

Eğer herhangi bir şüpheniz varsa geçmişe dair faturalarınızı talep edersiniz bizde size kanıtları ile göndeririz, bizim herhangi bir nedenden dolayı yalan beyanda bulunma durumumuz olamaz, eğer ödemenizi banka hesaplarımıza veya kredi kartı ile ödüyorsanız hesaplarımıza giriş yapılan tüm tutarlar faturalandırıyor, şüpheniz varsa direkt bize ulaşıp sorunuz.

Müşterilerimizden KDV tahsil edip, Kâr'ımızı artırmıyoruz, belirtildiği gibi devlete ödemeleri yapılıyor.

mecburum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde kafama takılan fatura müşteri adına kesiliyormuş, talep ederseniz kargo parasını ödeyip adrese teslim ediliyormuş. ben faturayı görmeden nasıl bilebilirim ödediğim kdv 'nin yerine gittiğini.

evet bende bu zaman kadar fatura oluşturulup son ödemenize şu kadar kaldı gibi bir bilgilendirme almadım.

Kampanya kapsamında forum içinde ve diğer forumlardan 13 VPS sağlanmıştır.