İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Araçta eğer kasko olsa araç kesinlikle pertti benim düşüncem..Ben son olarak sadece şurada takılı kaldım aracı pert durumuna sadece kasko mu çıkarabiliyor yoksa sigorta da aracı perte çıkarabilir mi ? Tek takıldığım yer burası.
Çünkü şöyle bir şey var eğer aracın masrafı aracın biçildiği değerden %50 sinin fazlası ise o araç otomatikmen perte çıkıyor.Ve bizim araçtadaki bu şart sağlanıyor.Ancak işte bu durumda sanırım sigorta şirketinin aracı perte çıkarma durumu yok diye düşünüyorum.Yanılıyor muyum bu konuda kesin bilgisi olan bir arkadaş bilgisini bizimle paylaşırsa mutlu olurum.
Şimdi senin kaskon olmadığı için senin aracı senin sigorta firman perte çıkarmaz. Karşı tarafın kaskosu var mı? Eğer kasko varsa kasko bunu perte çıkarabilir. Ama onlarında kaskosu yoksa sadece sigorta varsa zaten sigorta 2-3bin tlye kadar olan hasarları ödeyeceği için perte ayırmazlar.
Daha öncede söylemiştim. Aracı vuran adama bu haliyle satın. Aracınızın bedelinin 1 2 bin altını verirlerse satın onlar uğraşıp dursunlar. Bu araç bu saatten sonra sana zarar...